Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 19 March 2014

Kenapa rasa nak muntah?

Assalamualaikum w.b.t.. Balik je dari dinner tadi, terus mandi, then solat Isyak.. Tapi tiba-tiba rasa nak muntah.. Sib baik tak muntah.. Kalau tak, penat la.. Fikir fikir, kenapa la agaknya.. Sah! Ni mesti sebab minum coffee tadi.. Tadi keluar makan kat Loaf Sogo.. Nampak sedap je dalam menu, terus order.. Mungkin terlebih minum.. Terus rasa loya.. (Dah macam orang mengandung.. Hehe..)

Coffee memang bukan favourite.. Teh! Yes.. Tapi sekali sekala, nak jugak minum coffee kalau nampak best.. Mungkin terlebih 'dos' kot.. Haha.. Sekarang masih rasa loya walaupun dah minum 4 jam yang lepas..

#Gambar Hiasan

8 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.