Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 2 March 2014

Ini niat asalnya :


Assalamualaikum w.b.t.. Ingat lagi entri INI? Sebenarnya niat asal entri tu bukan nya nak menunjuk.. Tapi nak beritahu, pada pukul 5.15 pagi hari tu, Eraz dah siap semua barang, badan pun dah siap, mental pun dah siap, semua-semua dah siap la.. Siap nak ke mana? Siap nak balik kampung.. Itu niat asal sebenarnya.. Pasti ada yang salah faham kata nak menunjuk kan.. Itu hadiah pemberian isteri masa birthday hari tu.. :)

13 comments:

  1. alahai eraz, biasa la tu kita cuma manusia biasa je.. Sometimes cara camni je kita nak luahkan rasa terima kasih.. betul tak.. Apa yang penting, niat.. Sekadar berkongsi pandangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Sekadar berkongsi dengan pembaca.. :)

      Delete
  2. ASSALAMUALAIKUM ! BIASALAH ABANG. SETIAP INSAN PASTI ADA HITAM PUTIH DIHATINYA. TITPAN SEKADAR PERKONGSIAN CERITA

    ReplyDelete
  3. Mesti ada sentimental value jam ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.