Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 12 March 2014

Wordless Wednesday #56 | Dengan hanya RM 10


Wordless Wednesday #56 | Hanya di Line Shopping.. Korang akan dapat item favourite korang dengan hanya RM 10.. Sah-sah limited.. So! Klik SINI untuk info!!

11 comments:

  1. Wah, dekat LINE pun boleh shopping yer :)

    ReplyDelete
  2. baru je td perasan iklan dia... wow! cam best je.

    ReplyDelete
  3. ada perasan gak tapi kadang-kadang lupa........hihi

    ReplyDelete
  4. aku rasanye bab2 shopping on9 ne baru sekali.
    kat zalora.beli 3 baju.
    tp mmg betol, dalam msa 3 hari dah smpai..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun jarang shopping online.. Tapi sejak dua menjak ni, ..... Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.