Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 22 March 2014

Ini la jadinya ..


Assalamualaikum w.b.t.. Jarang-jarang berlaku macam ni.. Sehari satu entri.. Itu nasib baik wujud satu entri kan.. Masa Eraz sekarang memang lebih kepada family, student dan kerja.. 3, 3 perkara tu memang bermain-main dalam jadual hidup Eraz sekarang.. Satu persatu kena selesai.. Satu persatu kena buat.. Satu persatu kena susun.. 

#Dah mula sakit kepala..

22 comments:

  1. memang betul eraz bukan senang kan kita nak keep up with lots of things...Farah pun tengah merasainya sekarang...ada kalanya ada yang kita kena korbankan... tapi tak apa Farah yakin eraz boleh keep up and know how to manage....

    ReplyDelete
  2. buat yang mana penting dulu eraz..susun atur jadual pun kadang kala tak boleh nak ikut jugak kan..kekadang famliy come first..harap eraz boleh melaluinya dengan sabar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semalam sampai sakit giler kepala.. Migrain datang..

      Delete
  3. get well soon abang...dahulukan mana yg penting...sally pun dah nak start kelas ni -___-'

    ReplyDelete
  4. bukan senang nak galas tiga tggungjwb dl stu masa :)

    ReplyDelete
  5. betol..kena ade smangat yg tinggi

    ReplyDelete
  6. try not to get too stressed :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akan cuba sedaya upaya.. Thanx bro..

      Delete
  7. kuatkn smngat..insyaAllah boleh buat :)

    ReplyDelete
  8. Buat mana yg penting dulu...jgn yg dikejar tak dpt yg dikendong berciciran.....do your best...

    ReplyDelete
  9. yg penting ada entry ..cik nor langsung tak der..:)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.