Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 14 March 2014

Semak Keputusan SPM 2013

Semak Keputusan SPM 2013

Semak Keputusan SPM 2013 | Assalamualaikum w.b.t.. Keputusan SPM 2013 akan diumumkan pada 20 Mac 2014 ini.. Tak lama lagi dah tu.. Pasti ramai yang dah tak lena tidur ni.. Mana tak nya, SPM akan menunaikan halatuju institusi mana yang akan kita jejak untuk sambung belajar.. Calon SPM 2013 boleh membuat semakan keputusan SPM melalui mySMS 15888.. Cara semakan, pelajar SPM 2013 boleh klik SINI.. So, Good Luck!!

13 comments:

  1. tahniah buat semua yg cemerlang..... all the best ya adik2

    ++++

    jemput turut serta dalam GA dan segmen yang mama lynn anjurkan. hadiah pun best dan bermanfaat
    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good Luck kepada semua calon SPM 2013

      Delete
  2. Tunggu result anak buah....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good Luck kepada semua calon SPM 2013

      Delete
  3. Tunggu result adik...Huhuhuhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good Luck kepada semua calon SPM 2013

      Delete
  4. nebesss nya nak ambik result espiem nimmm...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good Luck kepada semua calon SPM 2013

      Delete
  5. Assalammualaikum...eraz,

    Terima kasih gak eraz sudi berkongsi utk semak keputusan SPM nie yg akan diumumkn pada 20 Mac nie.

    mselim3

    ReplyDelete
  6. bukan yg nk ambil result je, 'tukang tengok' pun nebes jgk ni..hihi

    ReplyDelete
  7. mesti berdebar-debar je nanti dorang nak check result.. apapun, bila dah berusaha dan berdoa, semoga tenang menghadapi keputusannya :)

    ReplyDelete
  8. Kyaaa~ lagi berapa hari ja lagi ni..

    http://didi-the-kaito.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.