Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 1 March 2014

Ini Nasi Lemak kategori apa?


Assalamualaikum w.b.t.. Korang sure tahu kan tentang isu hangat meletop berkaitan nasi lemak tu.. Siapa yang tak tahu, mungkin boleh google.. Isu Nasi Lemak Terlanjang.. Siapa utarakan? Sila google.. Rasanya dah dua chef yang tak puas hati..

By the way, ini gambar yang Eraz snap pagi tadi.. Alhamdulillah.. Ada orang belanja Nasi Lemak.. Sedap! Serius.. Itu yang tiba-tiba terfikir.. Mana lagi sedap antara nasi lemak ni atau nasi lemak yang diperkatakan hangat tu.. Haha.. Rasanya yang ini kot.. Haha.. Adios Amigos!

26 comments:

  1. sambal tu nampak sedap & manis.. manis ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap.. Tak pedas sangat.. Hehe..

      Delete
  2. sambal tu nmpak manis dan confirm tak pedas kan? CN suka sambal nasi lemak yang pedas, baru ngam ngn nasi lemak yang berlemak gituww.. CN tahu isu tu, tapi betul gak, tempat standard di atas awan, dihidangkan nasi lemak telanjang, mmg tak berbaloi..hehehe

    ReplyDelete
  3. klu sedap, confirm boleh beli selalu

    ReplyDelete
  4. Kategori Nampak sedap. Tang tulur kuning tu. Meleleh!

    ReplyDelete
  5. orang belanja memang sedap

    ReplyDelete
  6. nasi lemak 1.50 lagi sedap..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Janji sedap walaupun murah kan.. Hehe..

      Delete
    2. Haha.. Janji sedap walaupun murah kan.. Hehe..

      Delete
  7. Replies
    1. Bersinglet.. Apa ciri ciri nya tu?

      Delete
  8. Dah dua orang chef updatekan instagram tentang nasi lemak telanjang kan... Hehe
    Yang ni zumal tgk kategori berpakaian lengkap, nampak macam sedap jer :) Suka sgt nasi lemak lebih2 lg sambal yg pedas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi kalau ditengokkan wajah nasi lemak telanjang tu, memang pun.. Hehe..

      Delete
  9. Replies
    1. Nasi Lemak Telanjang tu ke? Hehe..

      Delete
  10. tang telur tu yang sedap tak garing sangatkan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz memang suka telur kuning tu masak separuh je.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.