Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 23 March 2014

Projek Memikat Suami Episode 13 | Akhir

Projek Memikat Suami Episode 13 | Akhir Assalamualaikum w.b.t.. Projek Memikat Suami Episode 13 ataupun sudah Projek Memikat Suami Episode Akhir.. Rasa macam cepat la pulak kan.. Apa-apa pun, drama ni memang mempunyai pengikut yang ramai.. Pasti mereka sabar je menunggu episod tiap episod sampailah ke Projek Memikat Suami Episode 13 a.k.a. Akhir isnin ni.. Dalam Projek Memikat Suami Episode 12, kita nampak Zahrain dah mula menyesal akan perbuatannya dan mula cuba menjadi seorang suami yang baik..

Sedia maklum yang Husna sekarang sedang hamil anak sulung mereka dan baru ni banyak memaparkan bagaimana keadaan Husna yang belum tahu dirinya hamil dan selepas disahkan hamil.. Pengalaman-pengalaman tu memang Eraz dah biasa alami so bila tengok semula Projek Memikat Suami Episode 12, memang terimbas kenangan la.. Apa-apa pun, suami sememangnya memainkan peranannya semasa isteri sedang membawa satu nyawa lagi dalam dirinya..

Projek Memikat Suami Episode 13 a.k.a Akhir ini merupakan episod kemuncak drama ini.. Zahrain semakin menyayangi isterinya, Husna dan cuba sedaya upada yang memberikan bukti bahawa betapa sayangnya Zahrain kepada Husna.. Husna juga cuba untuk mendapatkan bukti tentang itu dan happy bila dapat tahu suaminya yang sebelum ini banyak perangai sebenarnya sudah mencintai dia.. Tapi disebabkan ego seorang lelaki, lain pula jadinya..

Konflik antara Zahrain dan Husna dengan Zara (kakak Zahrain) masih berterusan.. Watak supermodel Adira tu kembali lagi semasa majlis perkahwinan Zara yang buat Husna cemburu! Banyak pulak kisahnya.. Tapi kali ini Husna mendapat support suaminya.. So! Biasa la episod Akhir ni, selalunya happy ending kan.. Tapi bagaimana pula dengan drama Projek Memikat Suami? Hehe.. Kenala tunggu Projek Memikat Suami Episode 13 | Akhir..

Projek Memikat Suami Episode 13 | Akhir

Projek Memikat Suami Episode 13 | Akhir

10 comments:

  1. Assalamualaikum, abg fadli. Taufiq suka tengok cerita Projek memikat suami :) Haha sweet tak?

    Taufiq singgah sini :) awksweetgitu.blogspot.com :) Support each other =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lambat reply.. Drama ni dah habis dah.. Hehe.. :)

      Delete
  2. tak sabar nk tau ending cerita ni, terus beli novel dia ehhe...
    ok, kt tgk mcm mana ending mlm ni. sama ke x dgn novel ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lambat reply.. Drama ni dah habis dah.. Hehe.. :)

      Delete
  3. Dah akhir? Dah lama tak tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lambat reply.. Drama ni dah habis dah.. Hehe.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Lambat reply.. Drama ni dah habis dah.. Hehe.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Lambat reply.. Drama ni dah habis dah.. Hehe.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.