Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 13 March 2014

Bila Zara nak bermanja dengan papa ..

Assalamualaikum w.b.t.. Inilah jadinya bila anak nak bermanja dengan ayah.. Nak minum susu pun tunggu papa balik kerja.. Tak sempat nak tukar baju, buka tie, terus bagi susu kat anak.. Tapi sebelum tu, sempat la round-round pusing rumah kat luar.. Ini gambar semalam.. Zara pergi nursery.. First day kat nursery minggu ni.. Selasa, mamanya cuti jaga Zara sebab nak monitor kot-kot demam.. Alhamdulillah, semua dah ok, so boleh g nursery.. Tengahari, mamanya pergi tengok sekali lagi masa lunch break.. Tapi.. Pengasuhnya beritahu Zara tak nak minum susu macam kebiasaan.. Makan ok.. Tu yang papa sampai, terus bagi susu tu..

#Hari ni tak tahu la macamana tu..

24 comments:

  1. Replies
    1. Takut papa tinggalkan dia lagi la tu .. Hehe..

      Delete
  2. hehehe...need papa attention..hikhik ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Papa dah bagi lebih attention dah tu.. :)

      Delete
  3. manja nie.....anak papa yea...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Errrmmmmm.. Ada kemungkinan jugak tu..

      Delete
  5. alolo zara comelnya nak manja2 dgn papanya ya baru nak minum susu

    ReplyDelete
  6. anak mana tak manja... selagi terdaya layan sungguh2...kejap je dia dah besar...

    ReplyDelete
  7. alahai..manjanya dia dengan papa ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perlukan lebih perhatian dari papa la tu.. Hehe..

      Delete
  8. dia nak papa dia aja.. bru sedap rs susu tu.. hehe

    ReplyDelete
  9. alo lo lo, comelnya zara and yes exactly this is the pics that i wanna see...lama dah nak tengok gambar ni sebenarnya...ihiksss.... macam ash jer, mummy tak sempat buka tudung or mandi terus ambil dan attend dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba amek gambar Cik Puan Farah dengan Ash lak...

      Delete
  10. comelnya Zara... Manja betul dengan papa ya...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.