Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 20 March 2014

Tunggu masa ..

Assalamualaikum w.b.t.. Hampir pukul 12 pm bru nak update entri pertama hari ni? Haha.. Sebenarnya Eraz masih dalam training lagi.. Sebab tu la masa jadi terhad.. Tapi serius, datang training kali ni, memang kepala melayang.. Lebih tepat minda.. Ada beberapa benda major yang bermain dalam fikiran.. Harapnya semua akan OK.. Huhu..

20 comments:

  1. eraz nampak gayanya kita tak sempat nak bertemu kali, next trip boleh?

    ReplyDelete
  2. Apapun moga dipermudahkan semua urusan yer !

    ReplyDelete
  3. alamak! lupa...abg eraz ada kat sini sampai bila ek..? aishh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang dah nak balik dah petang tu la..

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih Nabila sebab tinggalkan komen..

      Delete
  5. alahai....nak buat cane kan...uruskan mana yang penting dulu dik...

    ReplyDelete
  6. Memang stress kalau begini....

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Insyaallah.. Akan cuba buat yang terbaik..

      Delete
  8. Replies
    1. Insyaallah.. Akan cuba buat yang terbaik..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.