Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 3 March 2014

Hasil Survey Segmen Terbaru ..


Assalamualaikum w.b.t.. Ingat lagi tak Eraz pernah buat survey pasal segmen apa yang sesuai dibuat sekarang? Rujuk entri INI.. Nampaknya majoriti memilih Segmen BLOGWALKING dan Segmen BLOGLIST.. Insyaallah dalam masa terdekat Eraz akan anjurkan segmen berkenaan.. Tengah fikir nak buat untuk blogwalking atau bloglist.. Ataupun kedua-duanya.. Senang kan.. So, harapnya ramai yang support nanti..

Selain daripada memilih blogwalking dan bloglist, ada juga yang memilih review blog, review entri dan lain daripada yang lain iaitu Segmen utk meet up (gathering).. Errmmmmm.. Mungkin next, boleh diusahakan.. Terima kasih kepada respon korang semua..

16 comments:

  1. buat jer apa2 eraz, iolss support.... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Puan Farah a.k.a Mama Ash..

      Delete
  2. yezza.. buat je segmen bro. kami akan sokong n join. hehe

    ReplyDelete
  3. mana-mana pun boleh Eraz...I follow......

    ReplyDelete
  4. buat jer... kalau sempat kak mia leh join..

    ReplyDelete
  5. klu kna pada masa..cik nor join..:)

    ReplyDelete
  6. buat je pa pe :) jom ke blog syira..ada Giveaway baru ^_^

    ReplyDelete
  7. buat 2 2 pon tape... kalau tak susah...

    ReplyDelete
  8. mane2 pun boleh kalau tiada hal hihi

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.