Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 17 March 2014

Baucer ke Baucar Buku 1Malaysia ?

Assalamualaikum w.b.t.. Nak uji korang sikit.. Baucer ke Baucar ejaan nya? Sekarang kan musim student-student IPT dapat Baucar Buku masing-masing.. Ternampak satu banner yang diletakkan oleh satu pustaka a.k.a kedai buku.. Ejaannya baucer.. Bukan ke baucar? Hehe.. Korang rasa?

#Peace

18 comments:

  1. Kalau English voucher kalau melayu rasanya baucar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Baucar adalah ejaan yang betul..

      Delete
  2. Kalau English voucher kalau melayu rasanya baucar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Baucar adalah ejaan yang betul..

      Delete
  3. Replies
    1. Baucar adalah ejaan yang betul.. :)

      Delete
  4. Betol lah kekadang kita sendiri pun tak perasan kan.
    Hihi

    ReplyDelete
  5. baucar nih.. kdg2 husna pon tlepas baucer.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Kira tak sengaja la.. Tapi untuk banner, kena la double check..

      Delete
  6. may be salah pada pihak printing tu...ejaan sebenar...baucar....

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Haah.. Tapi kena la double check kan..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.