Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 15 March 2014

BMMK5103 | Marketing Management


BMMK5103 | Marketing Management | Assalamualaikum w.b.t.. Sehari dua ni duk bercerita pasal subjek je.. Bukan apa, dalam kepala duk fikir sal assignment dan case study la ni.. April ni nak final exam lak.. Tambah-tambah lak, semester ni di antara yang susah bagi Eraz la.. Benda baru kan.. Tadi ada mention pasal BMMF5103 | Managerial Finance dan BMAC5203 | Accounting For Business Desicion Making.. Hari ni lak subjek ketiga iaitu BMMK5103 | Marketing Management..

Subjek BMMK5103 | Marketing Management ni mungkin di antara penyelamat semester ni.. Boleh la nak relax sikit berbanding dengan dua subjek lain tu.. Apa-apa pun, semua akan ok kalau kita study betul-betul kan.. Harap-harap tak de apa yang menghalang.. 

10 comments:

  1. Replies
    1. Boleh tahan.. Tapi bila compare dengan finance dan akaun, yang ok la sikit..

      Delete
  2. fuh ! Semoga dipermudahkan urusan ^^

    ReplyDelete
  3. marketing memnag bnyak kene baca..huhu..tepu masa nad baca dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Paper lebihkan membaca ni..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.