Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 17 March 2014

Selalunya ber'gambar'..

Assalamualaikum w.b.t.. Selalunya semua entri yang Eraz buat di blog ERAZFADLI.COM semuanya bergambar.. Tak pernah kot ada entri yang tiada gambar.. Macam-macamana pun, mesti cari juga gambar yang bersesuaian.. Tapi.. Ada tapinya.. Kalau tak, tak wujud entri ni.. Hehe..

Tapi bermula semalam, entri tiada gambar!! Haha.. Itu tandanya memang Eraz rasa sibuk giler.. Tak sempat nak cati gambar dan edit kasi sesuai dengan entri berkenaan..  Ataupun line internet masa tu bermasalah.. Tak boleh nak google cari gambar..

Seriusnya semalam, memang line internet bermasalah sikit masa berkampung di Machang.. Sebab itu la entri pun hanya dua je.. Haha...

Kalau korang, setiap entri wajib ada gambar ada atau tak?

16 comments:

  1. Replies
    1. Gambar tu seolah-olah wajib bagi Eraz.. :)

      Delete
  2. saya macam eraz juga...kadang ada, kadang tak...^_^

    ReplyDelete
  3. machang mmg slow internet..huhu

    ReplyDelete
  4. saya wajib ada gambar.........kalau tak takde seri......hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Boleh terima pakai ayat tu.. Hehe..

      Delete
  5. tpe..syira terjah juga walaupu tde gambar :P

    ReplyDelete
  6. kalau husna wajib setiap entry ada gmbar.. xde gmbar sdiri gmbar cilok pon jd laa.. bukan apa, beri warna buat pembaca.. xdela nampak tulisan je..;)

    ReplyDelete
  7. wajib ada gambar sebagai intro entry.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak de seri la kalau tak de gambar..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.