Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 24 March 2014

Sedar tak sedar ..

Assalamualaikum w.b.t.. Sedar tak sedar, masa sekarang dah hampir jam 3.00 petang.. Sedar tak sedar juga, satu entri pun tak muncul hari ni.. Datamg office tadi, terus buat kerja yang urgent dulu.. Keluar office pulak lepas tu sebab ada hal office yang perlu diselesaikan.. Sampai office, Dato' Pengarah pulak panggil.. Discussion sampai ke jam 1.00 pm..

Perut dah lapar, ajak rakan office makan dulu.. Masuk pulak, Solat Zohor.. Tapi masalah internet lak.. Tak boleh sambung buat kerja.. So update blog la satu round.. Hari ni boleh kata hari sibuk sedunia sebab bos asyik ulang alik je dari sink duk tanya itu ini.. Sabau je la..

8 comments:

  1. sila bertabah bekerja demi anak isteri...

    ReplyDelete
  2. saya pun dapat update blog lepas waktu rehat sebab ada beberapa minit kelapangan waktu.

    ReplyDelete
  3. akak pun bz jugak....aduhai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah busy, memang tak boleh nak buat apa..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.