Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 17 March 2014

Memang tak sempat langsung ..

Assalamualaikum w.b.t.. Siapa siapa yang perasan, semalam Eraz hanya sempat update dua entri sahaja.. Hari ni pun sama.. Ini baru sempat nak pegang tab dan taip sesuatu yang terlintas dalam fikiran.. Memang tak sempat nak pegang tab untuk tengok komen ke, update entri baru ke, check Facebook ke, Twitter ke, Instagram ke.. Haha.. Laptop tu, lagi la.. Assignment lagi la.. Hehe.. Tambah risau..

Semalam, dari pagi sampai la ke malam, asyik ada kerja je.. Sampai rumah semalam rasa nya dah 11 malam lebih.. Tambah-tambah lagi hari ni nak pergi KL.. Beberapa hari juga.. Ada beberapa benda penting kena settle kan.. Fuh!!

16 comments:

  1. Cheer up bro :D.. Stay cool... :) besides sebuk masa bujang still ok... kena enjoy sambil sibuk!!! Take care.. :D

    ReplyDelete
  2. perasan.. fuh.. sibuk giler tu

    ReplyDelete
  3. dulukan mana yg patut didulukan... dont stress out...

    ReplyDelete
  4. biasalah tu..ada masa2 bz sangat, kn??

    ReplyDelete
  5. perghhh.. mcm mna la eraz handle semua tu ye?? dgn family lg.. cabaran tu..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.