Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 31 March 2014

Orang nursery call ?


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba wife call beritahu yang orang di nursery call cakap Zara demam.. Suhu badan naik ke hampir 38 darjah celcius.. Nasib baik kami dah back up awal-awal dalam beg dengan ubat untuk Zara.. Boleh la bagi ubat dan jelungkan kepala dengan air.. Selalu kalau panas, kami buka je baju dia.. Harapnya tak demam teruk lagi.. Badan dia panas on off.. 

18 comments:

  1. Allah sianye dia.. semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya jangan demam lagi.. Huhu..

      Delete
  2. eraz kalau berlarutan bawak pergi pakar kanak2...jangan biarkan...get well soon zara comel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya jangan demam lagi.. Huhu..

      Delete
  3. Huhuhu... musim skrg ni kena tgk btul2 kalau ank2 demam... parents mmg x tido mlm kalau ank demam kann...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya jangan demam lagi.. Huhu..

      Delete
  4. memang musim budak2 sakit skang ni..cuaca tgh x menentu.semoga. cepat sembuh zara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya jangan demam lagi.. Huhu..

      Delete
  5. SA pun sama...kalau pihak sekolah Dania call memang cuak jer...apatah lagi kalau atuknya yang call

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya jangan demam lagi.. Huhu..

      Delete
  6. kalau anak demam memang parent tak lena tidur....kejap-kejap jaga rasa suhu badan anak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya jangan demam lagi.. Huhu..

      Delete
  7. Sama la...akak sll lap dgn air asam jer
    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya jangan demam lagi.. Huhu..

      Delete
  8. as salam.

    budak2 demam ginilah..nak kena selalu standby apa2 yg patut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya jangan demam lagi.. Huhu..

      Delete
  9. zara dah ok/recover spenuhnye ke blm along??
    kesian kat zara....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya jangan demam lagi.. Huhu..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.