Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 11 March 2014

Padat !


Assalamualaikum w.b.t.. Dari hari ke hari, minggu ke minggu.. Mac 2014 memang padat dengan jadual kerja.. Hari ni baru 11 Mac.. Tapi jadual dah penuh ke 31 Mac.. Bukan setakat jadual kerja, jadual sebagai pelajar, ketua keluarga juga penuh.. Hujung bulan ni jugak la kena hantar assignment, case study, marketing plan.. Itu pelajar.. Kerja, jangan sebut la.. Personal, sama la jugak.. Apa yang boleh di buat, cool, atur balik, insyaallah.. Harap-harap tidak ada yang menghalang..

9 comments:

  1. all the best eraz... boleh tu, ni pun tengah padat gak ni... hari ni baru start kerja kan...tu sebab senyap tu kat What's App, sekali sekala jer menyampuk...bha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiada ku dengar suaramu di situ.. Haha..

      Delete
  2. wah ok la tue bz ngan kerja berfaedah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Mencari rezeki kan..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.