Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 2 March 2014

Biskut Lidah Kucing

Biskut Lidah Kucing

Biskut Lidah Kucing | Assalamualaikum w.b.t.. Pernah nampak biskut macam gambar di atas? Pernah try? Warna warni giler! Itu namanya Biskut Lidah Kucing.. Eraz dapat tahu daripada adik ipar Eraz.. Dia beli dan bawa balik.. Sangat kreatif orang zaman sekarang.. Sure susah nak buat kan.. Rasanya? Boleh tahan.. Rapuh.. Ala-ala nak hancur dalam mulut.. Siapa dah pernah try?

23 comments:

  1. Belum pernah cuba lagi. First time jumpa. Hehe

    ReplyDelete
  2. huhuhu...sedap benda ni abg eraz..tapi masa ni mahal lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally buat sendiri la.. Hehe.. Pos kan kat abang Eraz sikit..

      Delete
  3. macam sedap je , teringin pulak nak merasa ^^

    ReplyDelete
  4. mcm boleh agak rasanya mcm mn wlpn tak pnh mkn lg

    ReplyDelete
  5. eh cantik la macam pelangi huhuhu

    ReplyDelete
  6. Buat sendiri je, bahan pun murah je. sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi yang ada kemahiran dan masa.. :)

      Delete
  7. tengok kat blog je tak pernah jumpa lagik...kalerful je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena try dulu sekali msredcheesecake..

      Delete
  8. Eh..comelnyer..kalerful gitu..

    ReplyDelete
  9. rasa cam pernah tengok :) comel fullcolour

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.