Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 31 March 2014

Segmen Mencari Bloglist by Eppy Ismail


Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya dah lama giler tak join segmen anjuran blogger-blogger lain ni.. Last rasanya pada 11 MARCH 2014 lepas.. Esok dah nak masuk APRIL 2014 dah.. So, ambil satu peluang dan masa untuk join satu segmen ringkas ni.. Alhamdulillah mendapat jemputan daripada tuan penganjurnya.. Sama-sama la kita support antara kita.. Apa yang menariknya Segmen Mencari Bloglist by Eppy Ismail? Haaa.. Itu korang kena klik banner di atas.. Atau klik SINI.. Good Luck!

20 comments:

  1. Selamat bersegmen. Kasi terjah kejap segmen ni.

    ReplyDelete
  2. tq sgt utk blogger eraz sbb sudi join..yelah,blogger eraz ni dah kira blogger yang famous..pegi mana2 blog pun,mst ada dlm senarai bloglist..tq juga sbb support..jgn thenti smpai sini shaja..insya-allah,blogger lma tp mntah mcm sy optimis utk maju ke depan kalau byak blogger mcm blogger eraz..cewah..hehe..senarai pserta akn diupdate tiap hri..jgn lupa singgah selalu..skali lg,tqvm dan goodluck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem.. Sama sama support each other..

      Delete
  3. Assalamualaikum Eraz,singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    ReplyDelete
  4. salam Eraz..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya ye.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/03/31/segmen-mencari-bloglist-eppy-ismail/

    ReplyDelete
  5. Eira datang BW dari segmen yg sama..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/03/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    ReplyDelete
  6. Saya datang dari segmen yang sama. Jemput singgah di blog saya yang tak seberapa. :)

    http://nizinayla.blogspot.com/2014/04/segmen-mencari-bloglist-by-eppy-ismail.html

    ReplyDelete
  7. meh la join nil jemput ni .. join jom Contest rm100 sorangg

    http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2014/03/segmen-rm100-x-2-daily-ahmad-by-nil.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.