Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 3 March 2014

Trend Rambut Jejaka 2014


Trend Rambut Jejaka 2014 | Assalamualaikum w.b.t.. Wahai lelaki sekalian ataupun maybe kaum hawa sekalian, apa agaknya Trend Rambut Jejaka 2014? Haha.. Ala-ala nak masuk bertanding je.. Sebenarnya idea entri ni muncul sebab Eraz sendiri yang lama tak potong rambut rasanya.. Last pada hujung tahun lepas.. Ini dah masuk bulan 3.. So dah 3 bulan lebih la.. Errmmmm..

Orang kerja pejabat macam Eraz ni, kena imej korporat lagi, susah sangat la nak berfesyen kalau ke pejabat.. Tapi kalau fesyen rambut tu boleh diubah-ubah, tak de masalah.. Ke pejabat, formal sikit, tapi bila di luar pejabat, tukar style.. Siapa pernah try.. Errrmmmm.. Nak potong rambut gaya apa ya.. Nanti tak handsome pulak kan.. Errrmmmm.. Kalau buat style ni balik, ok ke? Rujuk SINI..

15 comments:

  1. sangat tak okay abg eraz...clean image please! hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ek.. Kena kekal dengan image lama la macan ni.. Hehe..

      Delete
  2. botak. habis cerita. senang kan eraz? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti jadi macam Abg Jebat la pulak.. Haha..

      Delete
  3. perghh..3 bulan tak potong rambut bro eraz..kalau aku..tiap2 bulan kena gunting rambut..sebab rambut cepat panjang dan tak suka nampk rambut panjang..rasa panjang je..terus pergi potong..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat masih terkawal lagi la.. Hehe..

      Delete
  4. dah lama tak tengok orang buat style emo :D

    ReplyDelete
  5. wahh..en.husband kita every month masuk salon potong rambut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz memang biasa 3 kali sebulan..

      Delete
  6. potong ala komando @ no.1.......macam suami akak....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuyoooo.. Tak pernah buat lagi kak..

      Delete
  7. potong jangan botak dah la heheh

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.