Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 18 March 2014

R.E.H.A.T

Assalamualaikum w.b.t.. Selalunya bile ke KL naik flight, then sampai hotel, tak letih.. Tapi hari ni badan rasa letih giler.. Bahu pun lenguh.. Sebelah pikul beg.. First time bawak beg tu, itu yang tak biasa kot.. Kena kurangkan bebanan lain kali.. Kan best kalau ada wife di sebelah, boleh jugak urutkan.. Hehe...

Baru lepas call, borak-borak dengan wife.. Tanya keadaan di sana.. Alahmdulillah semua ok.. Zara pun dah tdo.. Cuma tadi macam merengek sikit masa nak makan.. Nak main la tu..

Apa-apa pun, selamat malam semua.. Baju belum iron.. Adoi.. Fuh!

8 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih sebab sudi meninggalkan komen di sini..

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih sebab sudi meninggalkan komen di sini..

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih sebab sudi meninggalkan komen di sini..

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih sebab sudi meninggalkan komen di sini..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.