Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 9 March 2014

Balik jumpa Atuk & Nenek

Assalamualaikum w.b.t.. Setiap kali Eraz cuti, Eraz akan bawa Zara balik Machang.. Selain Eraz sendiri nak jumpa Ma Abah, dalam masa yang sama, Zara jumpa Atuk Nenek nya juga.. Kalau sebelum kahwin, memang Eraz stay dengan parents.. Tapi bila dah kahwin, kami pindah tinggal sendiri di Kota Bharu.. Jadi seminggu sekali, at least, memang hati nak tengok dan jumpa Ma Abah.. Hati akan tenang bila boleh tengok wajah mereka dan mereka sihat walafiat..

Sure korang pun sama kan.. Tapi mungkin ada yang kurang bernasib baik sebab kerja jauh dari kampung, jarang-jarang boleh balik.. But sure akan selalu telefon kan.. Sebab tu sekarang, memang tak kan sekali apply tukar kerja luar dari Kelantan.. Hehe..

#Masih mengikuti berita tentang kehilangan MH370

11 comments:

  1. Lama tak tengok muka Zara. Cutenya. Besar mata dia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Vee.. Tang mata tu, macam mama dia.. :)

      Delete
  2. assalamualaikum eraz...comel nyer...sweet tengok kamera tu pandai bergambar yer..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Kecik kecik memang dah pandai tengok kamera..

      Delete
  3. Dah pandai berposing Zara...makin bersemangat nampaknya...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.