Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 6 March 2014

Kecik-kecik dah pandai ..


Asssalamualaikum w.b.t.. Inilah budak-budak zaman sekarang.. Kecik-kecik dah pandai.. Kecik-kecik dah tertarik dengan alat-alat teknologi terkini.. Sekarang ni, tak boleh nampak Tab, terus nak capai.. Komputer atau laptop pun sama.. Nampak je dalam pandangan, terus nak pergi ke situ kalau boleh.. Sib baik tak boleh nak merangkak atau berjalan lagi.. Tak lama lagi, Galaxy Tab Papa akan jadi Galaxy Tab Nur Zara Faleesya la.. Hehe..

22 comments:

  1. budak2 skrg macam tu lah.. sama dgn anak buah

    ReplyDelete
  2. Alolo tangan nak main tab tu.
    Comel sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh nak pegang sorang-sorang..

      Delete
  3. hehehe...sila beli lebih setiap gadget ye... :P

    ReplyDelete
  4. beli jer tab mainan punya.....

    ReplyDelete
  5. anak² zaman skang nie Eraz...bijak sgt...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah tertarik dengan benda yang macam tu..

      Delete
  6. assalam,

    kanak2 seusia ini sebenarnya hanya tertarik pada cahaya dan pergerakan juga warna warni image dan text dalam gajet tu aje...mereka belum tahu apa2 pun...

    Mungkin yang dah besar sikit umo 2-3 tahun+ tu dah ada keinginan untuk tekan itu ini dan bermain game atau mendengar lagu...

    Hati2 ..jangan terdedah lama2..nanti tak elok untuk kesihatan mata baby...even yang dah besar 5-7 tahun pun..

    Salam ziarah dari Bunda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Bunda.. Nanti kami akan take note.. :)

      Delete
  7. standard la tu nama pun anak2 siber kan hehe

    ReplyDelete
  8. hebat budak2 sekrg hehe kiter dulu x secanggih gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal.. Berbeza dengan sekarang..

      Delete
  9. budak2 sekarang...memang cerdik !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak-budak sekarang cepat belajar..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.