Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 10 March 2014

Suhu badan Nur Zara Faleesya on off


Assalamualaikum w.b.t.. Sehari dua ni, suhu badan Zara on off tinggi.. Semalam panas, sampai kan kena bagi dia ubat terus.. Hari ni kalau check, masih diantara suhu yang hampir-hampir nak demam.. Tapi alhamdulillah, dalam suhu badan dia on off macam tu, dia tak merengek sangat macam nak menangis ke, nak berdukung ke.. Still boleh nampak dia nak main-main.. Mungkin suhu badan on off ni disebabkan oleh nak naik gigi lagi kot.. Errrmmmmm... Harapnya suhu badan tak naik samapi 38 lebih..

9 comments:

  1. kesiannya... semoga lekas sembuh dak comel

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah petang Eraz...semoga Zara cepat sembuh yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam.. Terima kasih Mardiah..

      Delete
  3. berhati-hati kalau suhu badan anak on off....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.