Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 2 March 2014

Rasa macam lama dah tak ke sini ..


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba-tiba terasa macam lama giler dah tak keluar jalan-jalan bertiga (me, wife & Zara Faleesya).. Last rasanya kami ke sini.. KB Mall.. Last tu, bukannya baru, tapi boleh tahan juga dah lama.. Al-maklumlah kami suami isteri ni cuti lain hari.. So susah la nak keluar jalan-jalan bersama-sama.. Malam je ada.. Tapi penat..

So! Bagi suami isteri yang cuti sama hari tu, gunalah sebaik mungkin hari berkenaan.. Kalau Eraz la dapat cuti sama hari dengan isteri, memang best giler rasa.. Perasaan yang mungkin jarang-jarang orang dapat rasa kot.. Haha..

#Hargailah masa bersama keluarga tersayang..

19 comments:

  1. quality time paling best adalah bersama family tersayang. yeah..!

    ReplyDelete
  2. aku pun dah lama tak round2 kb mall nih..

    indahnya nye kawen ~

    ReplyDelete
  3. Waaa...rindunya kat kb mall...rindunya kat kelantan....

    ReplyDelete
  4. Bila lah nak sampai kat kb mall nie hihi

    ReplyDelete
  5. best KB Mall.....kenangan indah bersama KB mall.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba cerita sikit apa kenangan tu..

      Delete
  6. Kualiti masa bersama family tu yg pentingkann

    ReplyDelete
  7. Sama la..balik kampung pun tak sempat gak datang sini walaupun tak jauh sangat huhuh

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.