Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 1 September 2013

Open House ..



Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni penuh dengan aktiviti.. Semua rushing, duduk sekejap sekejap.. Yang paling penting nak balik Machang dan duduk lama kat rumah Ma Abah.. Banyak benda nak buat kat sana.. Sekarang ada kat Open House seorang staf.. Lunch kat sini.. Hehe.. Tak sempat nak 'belasah' semua makanan yang ada sebab kesuntukan masa..

Esok ada jamuan raya kat office.. Kira belasah esok la.. Yang penting sure boleh makan masakan Ma bila sampai Machang.. 

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

  1. Replies
    1. Best, tapi Eraz tak sempat belasah semua makanan..

      Delete
  2. Menarik sungguh bekas air tu.,
    Hehe.
    slamat hujung minggu bro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bekas air juga yang nampak ya.. Selamat Hujung Minggu juga..

      Delete
  3. nampak ada English style ruang tamu dia.....bekas air tu kaca...be careful...huhu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.