Monday, 2 September 2013

Info Sedekah Online



Sedekah Online | Assalamualaikum w.b.t.. Semalam masa balik kampung, adik ada sebut pasal Sedekah Online ni.. Dia tanya sal tu.. Seriusnya, ini first time Eraz dengar tentang Sedekah Online ni.. Ada siapa-siapa tahu tentang perkara ini? Kalau ada info dari korang, boleh share kat komen entri ni.. Ada siapa-siapa yang mohon?

12 comments:

  1. sally ada mohon..tp xtau la dapat ke tak..hehehe..tu pun sbb nmpk ada bantuan utk IPTA @ Pembayaran PTPTN tu :P

    ReplyDelete
  2. serius tak tahu....nak kena terjah tengok.....

    ReplyDelete
  3. Assalammualikum...eraz,

    kalau betul xper...

    mselim3

    pls: dunia IT sekarang ader macam2...hati2

    ReplyDelete
  4. semakin maju skang. Tapi ni la 1st time dengar sedekah online

    ReplyDelete
  5. act..penah dengar about this. tapi takut2 plak nak mohon. entah betul atau tdk...

    ReplyDelete
  6. pernah dengar tapi xde penerangan jelas yang diberi

    ReplyDelete
  7. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153178616195043&set=a.10150607956270043.683309.308850345042&type=1&permPage=1

    ReplyDelete
  8. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153178616195043&set=a.10150607956270043.683309.308850345042&type=1&permPage=1

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.