Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 2 September 2013

Info Sedekah Online



Sedekah Online | Assalamualaikum w.b.t.. Semalam masa balik kampung, adik ada sebut pasal Sedekah Online ni.. Dia tanya sal tu.. Seriusnya, ini first time Eraz dengar tentang Sedekah Online ni.. Ada siapa-siapa tahu tentang perkara ini? Kalau ada info dari korang, boleh share kat komen entri ni.. Ada siapa-siapa yang mohon?

20 comments:

  1. Replies
    1. Kalau jumpa apa-apa info lain lepas ni, share-share la ya kat sini..

      Delete
  2. sally ada mohon..tp xtau la dapat ke tak..hehehe..tu pun sbb nmpk ada bantuan utk IPTA @ Pembayaran PTPTN tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jumpa apa-apa info lain lepas ni, share-share la ya kat sini..

      Delete
  3. serius tak tahu....nak kena terjah tengok.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jumpa apa-apa info lain lepas ni, share-share la ya kat sini..

      Delete
  4. Assalammualikum...eraz,

    kalau betul xper...

    mselim3

    pls: dunia IT sekarang ader macam2...hati2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jumpa apa-apa info lain lepas ni, share-share la ya kat sini..

      Delete
  5. Replies
    1. Kalau jumpa apa-apa info lain lepas ni, share-share la ya kat sini..

      Delete
  6. semakin maju skang. Tapi ni la 1st time dengar sedekah online

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jumpa apa-apa info lain lepas ni, share-share la ya kat sini..

      Delete
  7. act..penah dengar about this. tapi takut2 plak nak mohon. entah betul atau tdk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jumpa apa-apa info lain lepas ni, share-share la ya kat sini..

      Delete
  8. pernah dengar tapi xde penerangan jelas yang diberi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jumpa apa-apa info lain lepas ni, share-share la ya kat sini..

      Delete
  9. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153178616195043&set=a.10150607956270043.683309.308850345042&type=1&permPage=1

    ReplyDelete
  10. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153178616195043&set=a.10150607956270043.683309.308850345042&type=1&permPage=1

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.