Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 14 May 2014

Sekian lama sangkut kat sini ..

Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun esok kerja, tapi masa-masa ni, tetap tak tidur lagi.. Tapi sebenarnya, agak mustahil dah cukupkan tidur 8jam sehari.. Komitmen banyak.. Ada je benda nak buat.. Ade je benda nak kena settle kan.. Ini belum mula pengajian Semester ke 3 untuk program MBA Eraz.. By the way.. Entri ni bukan nak cerita tentang isu cukup tidur ke tak..

Tapi teringat pada game Candy Crash yang selama ni tertangguh.. Lama tak aktif macam dulu.. Cuba nak main dan lengkapkan level 102 ni.. Tak tetap tak berjaya.. Main sekali je tadi, lepas tu malas dah walaupun masih ada nyawa.. Eh! Dah berkurun kot sangkut kat level ni.. Hehe..

#Best ni tidur sebab kat luar hujan lebat!

14 comments:

  1. nad punyer dah tak jalan..tak tau kenapa..last2 nad uninstall die..huaaa

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak main...asyik sangkut je,malas jadinya...hehe

    ReplyDelete
  3. Fiza dah uninstall .haha. geram xlepas2

    ReplyDelete
  4. husna pon tak ingat sangkut kat mana dah..
    lama tak bukak..:p

    ReplyDelete
  5. tak pandai main game..selalu jer game over..

    ReplyDelete
  6. hehe saya pun dah lama tak sambung main. geram kalau tak lepas hihih

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.