Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 15 May 2014

Zara kena tukar susu ?


Assalamualaikum w.b.t.. Nampaknya Zara kena juga tukar susu lain sebab bila dah tukar susu Snow Langkah 2, perut dia jadi meragam dan buang air kerap.. Kualiti pun kurang maksudnya hasil buangan tu macam cair dan lain dari biasa.. Papa baru je beli 4 tin baru ni, terpaksa tukar susu pulak.. Tapi takpe, demi Zara, no problem.. So apa jenama sekarang? Errrmmmmmm... Sedang mencuba untuk satu brand ni.. Harapnya semuanya akan ok.. Dah ok, nanti Eraz boleh story morry sikit.. 

#Masa untuk mesyuarat minggu ini

16 comments:

  1. camtu papa dia la kena habiskan susu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sesuai kot untuk kami.. Hehe..

      Delete
  2. takpe.. papa dan mama leh habiskan susu tu zara....

    thanks ya sudi join segmen nak url #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sesuai kot untuk kami.. Hehe..

      Delete
  3. juai kat mek aidah je lah kok bley.. hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak mek Dah minum susu lain.. Hehe..

      Delete
  4. harapnya ok la.. cian papanya ni kena fikir susu apa pula pasni heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok progress susu yang baru di pilih ni.. :)

      Delete
  5. Try isomil sebab ia susu soya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok progress susu yang baru di pilih ni.. :)

      Delete
  6. alahai...tak sesuai dengan zara la nampaknye tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena tukar brand baru nampaknya..

      Delete
    2. Haah dah tukar sekarang..

      Delete
  7. mungkin ada budak yg lain sesuai.. boleh sedekah takpun jual..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah deal dengan kakak sebab anak dia minum susu tu... :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.