Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 13 May 2014

Good Morning!

Assalamualaikum w.b.t.. Good Morning?! Sekejap je lagi nak masuk afternoon kan.. Haha.. Sepatutnya entri ni, entri pagi tadi.. Tapi bila dah namanya hari cuti, bangun-bangun tidur, terus settle kan hal kat rumah.. Kebetulan Eraz dan isteri masing-masing cuti.. Banyak plan boleh buat untuk hal di rumah.. Dan kebetulan Zara pun bangun pagi, ala-ala nak pergi nursery.. So tertunda jadual nak publish entri pagi tadi.. Ini baru sampai rumah dari kami sekeluarga mencari barang rumah dan lauk pauk untuk masak..

Take a break kejap.. Isi tenaga untuk diri sendiri sementara Zara pun tengah isi tenaga dengan tidur.. Tak lama tu.. Kira macam 'caj bateri' je.. Haha.. Kesihatan? Errmmmmmm... Next!

16 comments:

  1. Selamat pagi dan selamat bercuti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tengahari dan Selamat Bercuti! :)

      Delete
  2. Selamat pagi walaupun dah tengahari dan happy holiday ! :D

    ReplyDelete
  3. selamat tengahari..dah lama tak berbw.. hehe.. have a nice break.. :)

    http://www.norainyusoff.com/2014/05/resepi-kek-batik-yang-simple-lagi-sedap.html

    ReplyDelete
  4. happy holiday to all of us.. public pun kn kacaw dek call.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ada call masuk kak, tapi buat buat tak dengar boleh tak? Hehe..

      Delete
  5. SELAMAT PETANG DAN SELAMAT BERCUTI :)

    ReplyDelete
  6. wahh..semua ada kat rumah.. best la kan..:))

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.