Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 17 May 2014

Felda Residence Hot Springs, Sungkai Perak


Sumber : Google

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni Sabtu, entri banyak santai-santai.. Blogger-blogger pun selalunya kurang aktif sebab mungkin di hujung minggu kan.. So banyak aktiviti luar samada dengan kawan-kawan atau family.. Macam Eraz, macam biasa, kerja kat office.. Kerja.. Hari ni memang sibuk sikit.. Tapi alhamdulillah berjalan dengan baik walaupun dapat rasa penat tu.. 

By the way, siapa pernah ke Felda Residence Hot Springs, Sungkai Perak? Ok ke tempat tu? Tiba-tiba sebut pasal Felda Residence Hot Springs, Sungkai Perak kan.. Sebenarnya Eraz akan ada aktiviti kat sana nanti.. Berkaitan dengan kerja.. Bukan bercuti pun..

5 comments:

  1. saya!!!best!!..pendek kata 5star

    ReplyDelete
  2. sally tak pernah pergi lagi rasanya...hahaha...kalau area selangor selalu laa

    ReplyDelete
  3. tak pernah sampai lg..huhuhu..

    entry banyak tak de sebab bercuti punya pasal..hehehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.