Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 21 May 2014

Bila ada barang tertinggal ..

Assalamualaikum w.b.t.. Punya la asingkan kasut sukan, selipar dan stoking dalam satu beg kecil.. Tup tup tertinggal kat rumah.. Macamana ni.. Mana sempat nak pergi shopping dah lepas sampai KL nanti.. Flight delay ke 8.20 pm.. Sampai sana dah pukul berapa kan.. Fuh! Kena tengok kat KL Sentral la kot kalau kalau ada.. Kalau tak de? Beli selipar jepun di 7 E la kot..

#Punya la pergi beli dengan wife dan Zara baru ni.. Adoi.. Frust..

13 comments:

  1. Takpe2 boleh beli lgi tu.. haha...jemput abg eraz join Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014.

    http://www.diarijejakahangat.com/2014/05/giveaway-diari-jejaka-hangat-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Nanti Abg Eraz join.. :)

      Delete
  2. Inshaa Allah, sempat tu abg Eraz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang confirm dan tak sempat sebab dah sampai malam..

      Delete
  3. Huhuhu sabor jer la ..Kekadang kita ni jd pelupa jugak bila nak g mana2 ada jer yg tinggal ..Sama la ngan En Hubby ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Kadang-kadang tu macam tak boleh elakkan..

      Delete
  4. Terpaksa pergi beli lagi..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semalam memang tak sempat Nadia.. :)

      Delete
  5. tak pepasal kena beli lain..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang nak beli, tapi tak sempat..

      Delete
  6. Hmmm..klu da delay mesti mbazir masa kat airport je.akak pn selalu je kena flight delay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal kak.. Tapi terpaksa ikut..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.