Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 21 May 2014

Lunch dengan Magnum lagi?


Assalamualaikum w.b.t.. Pernah sekali Eraz buat entri pasal lunch dengan Magnum Ice Cream je.. Tapi tak jumpa la pulak entri tu.. Sebenarnya ice cream ni beli semalam.. Punya lah tak betul semalam, beli burger plus ice cream.. Padahal, nasik pun makan.. Tapi alhamdulillah semua habis tapi tinggal ice cream je dalam peti ice.. Ice cream tak pe simpan.. Wife la semalam tiba-tiba minta nak makan ice cream.. So si suami, belikan la masa otw baik kerja..

#Try nak cari yang gold punya, tak de lak.. Sold out kot.. 

15 comments:

  1. Replies
    1. Tak tahu la.. Tak pernah try lagi setakat ni..

      Delete
  2. bleh tahan ker lunch eksrim tue..
    shark mmg xleh telan magnum nie..
    x kena dgn selera..
    dop tau ler naper..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang-kadang ada juga rasa muak...

      Delete
  3. Sedapnyerr ..Padan ler ngan harga ...
    Yg Gold punyerr masih blum berkesempatan untuk makan ...
    Adakah sesedap yg ni atau lbh sedap lg ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la, tak sempat nak try lagi..

      Delete
  4. Replies
    1. Boleh tahan la jugak kak.. First time juga try yang strawberry ni..

      Delete
  5. best tu..manis2 masam. best best

    ReplyDelete
  6. Blm pernah try ice cream magnum ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh try dulu sekali, tengok macamana..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.