Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 22 May 2014

Lonely ..

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah selamat check in sebelum program bermula dengan rasminya pukul 2 pm nanti.. Ice breaking sudah, set group sudah, lunch pun sudah, check in sudah, mandi dan solot Zohor, on the way.. Hehe.. Dalam ramai-ramai tadi, partner sebilik Eraz tak dapat datang.. So jadi la macam semalam, sorang-sorang..

Bilik ok, lengkap.. Iron, hair dryer semua-semua la.. Kira selesa la jugak.. Tambah lagi duk sorang kan.. Kan best kalau bawak Zara Faleesya dengan Mama dia.. Jadi ala-ala bercuti.. Tapi tak mungkin kot sebab datang dengan arahan kerja.. Takpe, next time mungkin boleh.. But maybe tempat lain.. Hehe..

Petang ni dimulakan dengan Perasmian Program selepas tu, River Rafting.. Tak sabar ni walaupun kepala duk fikir sal kasut.. Hehe..

7 comments:

  1. penampakkan imej tempat tu macam best... tapiiii kalau ada zara mesti lagi best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Kalau Zara dan mama nya ada, sure lagi best kan..

      Delete
  2. takpelaa nak buat mcm mana kan..nanti bleh enjoy dgn zara dan maknya plak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Akan dirancangkan.. :)

      Delete
  3. Takpe...lain kali bawa zara dan mama zara sekali.ni mesti rindu ni.

    ReplyDelete
  4. Next time boleh pergi tmpt nie

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.