Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 6 May 2014

Handphone seorang ayah ..

Assalamualaikum w.b.t.. Sentimental tak tajuk entri? Haha.. Eraz jumpa satu picture di facebook dan rasanya dah lama kot yang tengok.. Tapi mesti akan ada yang belum tengok.. Betul tak? Hehe.. Cuba tengok gambar di bawah tu.. Perbezaan antara galeri gambar seorang lelaki bujang dengan seorang lelaki yang bergelar ayah.. Salah seorang contohnya ialah Eraz lah.. Kalau dulu, pelbagai, sekarang, majoriti gambar Zara Faleesya.. Tapi, sebagai seorang blogger, gambar-gambar lain pun ada la.. Cuma majoriti tu memang muka Zara..

12 comments:

  1. Jap2 nak check telefon omak ni pulak ada apao...ehehehee...

    ReplyDelete
  2. handphone seorang mummy pun begitu juga...ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. hahaha.. masa berjalan denan pantas.. rugi la pulak kan kalau tak capture semua memory tu..:)

    ReplyDelete
  4. oh..sentimental betul gambar ni. Zaman arwah abah saya teknologi tak maju lagi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Zaman ibu bapa kita dulu, tak de macam ni..

      Delete
  5. Sama la...hp kathy dan hubby gambo anak jer.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Penuh dengan gambar anak..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.