Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 17 May 2014

Perlukan kasut sukan baru !


Assalamualaikum w.b.t.. Errmmm.. Nampaknya Eraz WAJIB cari kasut suka baru kali ni.. Dah ada satu, tapi kena cari lagi satu untuk standby kot.. Kali ni ada program di Felda Residence Hot Springs, Sungkai Perak yang memerlukan beberapa barang baru sebab dah lama tak join program riadah ni.. Kalau tengokkan senarai program, memang menarik.. Antaranya? Nanti Eraz cerita sebab kena logoff dulu.. Hehe.. 

6 comments:

  1. Pasni kena g beli la gamaknyerr ..
    beli lebih takpe bila selalu gunakan ..
    Kalau beli tak guna tu jd membazir..
    Selamat menjalani program beriadah ...

    ReplyDelete
  2. wahhh..selamat berriadah.. best kalau dapat peluang mcm ni kan..:)

    ReplyDelete
  3. anda di tag dalam segmen ni http://pencontengruang.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  4. okey juga tu...kasut beli banyak pun takpe kot?hehehehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.