Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 1 May 2014

Saya nak order CINTA sebungkus !


Assalamualaikum w.b.t.. Saya nak order CINTA sebungkus? Fuyoooo.. Jiwang karatnya.. Yang pasti, itu bukan ayat dari Eraz reka sendiri.. Ayat tu Eraz ambil daripada gambar di atas tu.. Lupa dah jumpa kat mana.. Samada di Facebook atau Whatsapp kot.. Saya nak order CINTA sebungkus tu baru sekerat jalan.. Jom baca selanjutnya di bawah :

Saya nak order CINTA sebungkus..
Letak SETIA lebih sikit..
CURANG jangan letak sebab saya tak makan..
Tuangkan rasa SAYANG lebih tau..
JANGAN ikat tepi, tapi ikat MATI..

Waaaaa.. Ada betulnya ayat-ayat tu kan.. Sebab tu Eraz decide nak share benda ni malam ni.. Alhamdulillah.. Sama-samalah kita doakan yang terbaik untuk diri kita, family kita, kawan kita dan semua insan seperti kita.. Biarkan kebahagiaan itu selalu berdampingan dengan kita.. Insyaallah..

#Apa tema entri ni ya? Jiwang Karat ke? Hehe..

11 comments:

  1. kemain order cinta.. siap ikat tepi..>_<

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Bertemakan jiwang karat.. Hehe..

      Delete
  3. Ok okboleh jer nak order hahaha ..
    Tambah duit banyak2 untuk setiap penambahan bahan hahhaa ..
    Jiwang karat la sangat ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perlukan duit yang banyak ya.. Hehe..

      Delete
  4. Tema: Cinta

    Klu la bole order , Ty pun nk order satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh, order banyak-banyak pun boleh..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.