Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 24 May 2014

Masa untuk main LEGO !

Assalamualaikum w.b.t.. Ini sebenarnyanaktiviti semalam.. Selain ada game cipta step dan rentak, kami diberikan Lego untuk main.. Haaaa.. Jarang-jarang ada aktiviti macam ni.. Ya la.. Eraz sendiri jarang main Lego ni.. Orang kampung.. Dulu-dulu masa kecik, main 'kawada' je kot.. Betul ke tidak ejaan tu.. Bacaan dah betul.. Hehe...

So belasah je la bina sesuatumyang ada kaitan dengan diri sendiri.. Cari-cari gambar, lupa sebenarnya nak snap gambar hasil sendiri.. Snap yang hasil keseluruhan je.. Permainannya ialah, mula-mula bina benda yang ada kaitan dengan kita.. Lepas tu gabung dengan staf yang satu department dengan kita.. Then gabung keseluruhan.. Nampak tak kenapa?

Tidak lain dan tidak bukan, kerjasama, tolak ansur, sabar, berusaha, terima pendapat orang lain, perbincangan dan lain-lain tu tunggak untuk kejayaan.. Kalau nak ikutkan kita seorang je, pasti tak jadi hasil gabungan terakhir tu kan...

#Tak pernah lagi sempat sampai ke Legoland..

5 comments:

  1. lama dah tak main lego ni... hik hik hik... best ni best...

    ReplyDelete
  2. mainan kecik2 kami org lego ni rasanya besar2 sikit.. ke sbb kecik masa tu .. tu yg rasa dia besar.. back in year 1980 la.. haha

    ReplyDelete
  3. Imiginasi tinggi nak main lego nie

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.