Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 16 May 2014

Happy Mentor's Day


Kredit Gambar : Cik Puan Bubblynotes

Assalamualaikum w.b.t.. Pagi tadi dah buat entri pada Hari Guru.. Tapi malam ni buat entri Mentor's Day pulak.. Haha.. Lebih kurang je tu kan Guru dan Mentor.. So entri khas ini ditujukan kepada Kak Mia Liana yang mana beliau sudah menjadi mentor Eraz dalam dunia blog ni sejak 05 Februari 2013 lepas lagi.. Banyak tunjuk ajar yang diberikan.. Malahan banyak juga benda baru yang diajar.. Alhamdulillah..

Selepas Eraz, Kak Mia bermurah hati lagi untuk mencurahkan ilmu kepada Cik Puan Farah kita, a.k.a. Cik Puan Bubblynotes.. Selepas itu, lahir lagi dua protege iaitu Cik Sally dan Cik Anim kita.. Alhamdulillah.. Semuanya sudah berada di tempat tersendiri tapi masih belum boleh lawan mentor lagi la kan.. Pastilah mentor lagi hebat kan..

Thank you so much atas usaha dan ilmu yang dicurahkan! Dari kami semua.. HAPPY MENTOR'S DAY KAK MIA LIANA..

From :
Adik baru ??? Jeng jeng jeng..

5 comments:

  1. Wahh bestnyerr ader MENTOR ..
    Ada jugak la yg GUIDE ..
    Tahniah Cikgu Mia ada anak murid hebat ..
    Blogger hebat anak murid mestila HEBAZZZ hebazz..
    Selamat hari mentor

    ReplyDelete
  2. wahhh.... terima kasih eraz... touchingnya...

    ReplyDelete
  3. untungnya siapa yang terpilih tu..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.