Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 11 May 2014

Tersenyum lebar bila isteri .....


Assalamualaikum w.b.t.. Inilah kesudahannya.. Eraz memang dalam jadual cuti hari ni.. Zara macam biasa la tak g nursery kalau Eraz cuti.. Mamanya ikut jadual, kerja macam biasa.. Tapi celik mata pagi tadi, isteri kata dia apply cuti sebab nak jaga suami dan anak.. Alhamdulillah.. Dipujuknya ke hospital sebab nak buat check up kesihatan, tapi Eraz decide hold dulu sehingga next week.. Gastrik semalam? Pagi tadi rasa macam masih kuat.. Tapi bila dengar isteri cuti, rasa macam dah bertambah ok.. Hehe..

#Hari ni Mother's Day.. 

8 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.