Sunday, 11 May 2014

Tersenyum lebar bila isteri .....


Assalamualaikum w.b.t.. Inilah kesudahannya.. Eraz memang dalam jadual cuti hari ni.. Zara macam biasa la tak g nursery kalau Eraz cuti.. Mamanya ikut jadual, kerja macam biasa.. Tapi celik mata pagi tadi, isteri kata dia apply cuti sebab nak jaga suami dan anak.. Alhamdulillah.. Dipujuknya ke hospital sebab nak buat check up kesihatan, tapi Eraz decide hold dulu sehingga next week.. Gastrik semalam? Pagi tadi rasa macam masih kuat.. Tapi bila dengar isteri cuti, rasa macam dah bertambah ok.. Hehe..

#Hari ni Mother's Day.. 

8 comments:

  1. Assalammualaikum... eraz,

    heheheh...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam.. Biasa la, psikologi tu.. :)

      Delete
  2. Ehem..sakit nak bermanja tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la kalau dah sakit-sakit.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.