Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 11 May 2014

Masalah dulu datang kembali ..

Assalamualaikum w.b.t.. Masalah dulu kala sebelum kahwin iaitu Gastrik datang kembali menerjah perut ni.. Semuanya gara-gara tak sempat nak makan masa kat office.. Petang tu dah rasa tapi masih cool lagi.. Tapi lepas sampai rumah, makan sikit dan lepas maghrib, terus 'pengsan'kan diri.. Isteri nak bawa g hospital or klinik.. Tapi cam biasa, biar dulu.. Hehe... Itu semalam.. So ape yang terjadi hari ni pulak?

14 comments:

  1. Replies
    1. Eraz memang kebetulan cuti hari ni..

      Delete
  2. Replies
    1. Insyaallah.. Lately ni memang sibuk giler..

      Delete
  3. Assalammualaikum...eraz,

    Jaga pemakanan baik2.. gastrik nie berpunca daripada pemakanan yang tidak teratur . atau senang cerita makan tidak ikut waktu.. jd apabila asid perut keluar ..tak dapat cerna makanan yang ada.. jadi asid ini menghakis dinding perut.. maka ulser terjadi. pehhh... sakit Allah saje yang tahu,.. masa mselim3 kena dulu guling2.. pening kepala dan mata berpinar2...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sampai tahap guling guling ni..

      Delete
  4. tue lah.. u better g clinic amik ubat. Kak nad sdiri pun dah stress mental & fizikal. Barangkali penat sangat di ofis.. Lately banyak plak issue timbul kan.. huhuhuhu Dugaan btul staf cam kita nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal kak.. Huhu.. Stress...

      Delete
  5. Akak pernah kena gastrik dulu, time mkn nasi terasa sebutir-butir telan ke dlm kerongkong...g klinik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rasanya dah ok kot sekarang..

      Delete
  6. at least kena makan jugak..biskut 2-3 keping pon jadi laaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam hilang selera makan..

      Delete
  7. Aduhai..memang sakit tu..jaga mkn ye eraz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam hilang selera makan..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.