Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 12 May 2014

Ber'Zikir Terapi Diri'..


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah tamat kesibukan dipejabat hari ni.. Beberapa kerja urgent berjaya disiapkan walaupun dalam keadaan yang tak berapa nak ok lagi kan.. Cuba juga keluar waktu tengahari tadi sebab nak beli makanan yang boleh meningkatkan selera makan.. Tak nak dah kena gastrik yang teruk macam baru-baru ni.. Serik..

Hari ni juga Eraz ditemani sepanjang hari dengan Hafiz Hamidun.. Bukan teman borak, tapi Eraz on 'Zikir Terapi Diri' melalui Youtube dan on dari pagi, sampai la ke petang nak balik kerja.. Alhamdulillah, benda-benda macam ni, kita tak kan boring dengar.. Zara pun Eraz dan isteri ajar macam ni sebenarnya.. Pada waktu Maghrib, Eraz on tv 106.. Bagi dia dengar zikir-zikir macam ni di Astro Oasis..

#Tenang jiwa

Jempur korang follow instagram Eraz di sini atau search erazfadli

12 comments:

  1. semoga berjaya dlm apa jua urusan :)

    ReplyDelete
  2. abang eraz..dah de gastrik jangan makan lambat2..nanti bahaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Tapi terbiasa.. Errrmmm...

      Delete
  3. alhamdulillah.. dekatkan diri pada maha pencipta akan buat kira rasa tenang je kan..:)

    ReplyDelete
  4. Moga kesihatan bertambah baik ..

    ReplyDelete
  5. bestnya kalau sambil2x buat kerja tu boleh layan you tube :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.