Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 21 May 2014

Apo Bondo eh ni ?


Assalamualaikum w.b.t.. Apo Bondo eh ni ? Eraz rasa ramai yang dah tahu kot.. Dan rasanya juga semakin hari, makin ramai yang main game ni.. Di pejabat Eraz, memang dah ada yang nampak main game ni.. Dulu pernah nampak orang main yang versi English.. Tapi kali ni, muncul versi Bahasa Melayu.. Memang nampak mudah kalau dah Bahasa Melayu kan.. Tapi, percayalah, bukan senang sebenarnya.. Haha.. Dah cuba? Kalau belum, boleh download sekarang..

#Untung la sapa yang cipta ni..

13 comments:

  1. tengah main jugak..dah nak complete semua dah..memang susah..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. Setengah-tengah tu memang susah...

      Delete
  2. hahaha...sally main candy crush jela :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abe Eraz dah sangkut dah Candy Crush tu..

      Delete
  3. selalu jgk nmpak org post kat FB, ingatkan apa bondo eh, game rupenye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula mula dulu, tertanya-tanya macam tu la jugak..

      Delete
  4. apo bondo eh ni ??
    hehe saya baru pagi tadi selesai dapat jawab semuanya Mr.Eraz.. jenuh kot bertanya org kt fbook.. sampau fedup dibueknye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebat la tu sebab dah complete... :)

      Delete
  5. oh...tak pernah main game nie....

    ReplyDelete
  6. owh yg mcm puzzle..isi tempat kosong tu ke..

    ReplyDelete
  7. Tak pernah main lg ni.baru tau psl ni.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.