Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 3 May 2014

Walaupun dalam keadaan sakit kepala ..


Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya semalam sudah ok kepala ni.. So tak telan la ubat.. Sekali masuk je office, dia berndenyut semula.. Tapi.. Walaupun dalam keadaan 'bengong' kepala ni, keluar juga untuk belikan susu untuk Zara Faleesya pada lunch break.. Kali ni beli 4 tin terus.. Sempat la beberapa minggu.. Budak yang sedang membesar ni memang minum susu banyak.. Kami masih kekalkan Susu Snow Brand Langkah 2.. Lepas setahun, tak decide lagi samada nak tukar atau kekal dengan susu lama.. Tunggu sampai masanya dulu kot.. 

10 comments:

  1. Susu SNOW anak cepat gemuk hehehhe ..,
    Takder la semua susu bergantung pada zat yg ada kat dalam tu ..
    Salam hujung minggu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada la pernah dengar... Tapi Zara nampak macam maintain lagi..

      Delete
  2. Kalau dah jadi papa...sakit pun kena bangun utk anak2... kalau niat kerana Allah dikira amal... insyaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Amin.. Thanx msredcheesecake..

      Delete
  3. pengorbanan seorang ayah..masih tak sihat lagi ke eraz?

    ReplyDelete
  4. Kalau susu snow serasi boleh teruskan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin nak tukar susu lain kot..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.