Monday, 5 May 2014

Ber'Kenny G' di pejabat ..


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni mencari ketenangan bila berada di pejabat atau khususnya bila berada di depan PC.. Kalau kat rumah, atau waktu cuti, senang je mencari ketenangan.. Kalau kat office, komitmen tu kena ada.. Jadi supaya tidak mengganggu orang lain juga, Eraz on lagu koleksi daripada Kenny G melalui youtube.. Terasa macam duduk dalam dinner kat hotel pun ada.. Muzik Kenny G memang sesuai di layan sangat sibuk di pejabat.. Kalau korang, korang ON lagu apa?

8 comments:

  1. akak dengar radio sinarfm.....layan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat office, tak dengar sangat radio..

      Delete
  2. kalau saya,saya suka lagu instrumental. takda org nyanyi2 huhu

    ReplyDelete
  3. Kalau Lya pulak time kat umah kureng sikit la nak dgr2 radio ni
    Tapi bila dalam kereta tu mmg selalu pasang lagu2 dari album Zikir Hati nyanyian HAFIZ HAMIDON ..mmg tenang la sangat rasanyerr ..anak2 pon suka ..Alhamdulillah

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.