Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 1 May 2014

Rasa macam nak hantuk kepala kat dinding !


Assalamualaikum w.b.t.. Pernah ke korang rasa macam tu? Bila dah sakit kepala sangat sangat, rasa macam nak hantuk je kepala kat dinding.. Ataupun, bila dah sakit kepala sangat sangat, rasa nak korek je apa yang ada dalam kepala tu melalui belah tepi kepala tu.. Lagi, ada tak korang rasa, bila tengah sakit kepala, nak suruh siapa-siapa pijak kepala sebab nak bagi ok sikit..

Fuh! Itulah antara tiga benda yang Eraz duk fikir kalau sebelum sebelum ni dan sekarang kalau masa sakit kepala.. Serius.. Tak tahan dengan berdenyut dalam kepala tu.. Nampak kali ini, migrain Eraz datang lagi.. Kena pergi dapatkan stok ubat la nampaknya..

#Kalau pakai cool fever, rasa macam ok tak? Siapa pernah try?

12 comments:

  1. Cuba jgn duk berfikir sgt mengenai kesakitan ...
    Cuba hirup udara segar lapangkan kepala jgn fikir tang sakit tu ..
    Kalau boleh tgk pokok2 hijau atau laut nan luas ...
    Insyaallah bila kepala dah lapang hilanglerr migrain tu ..
    Boleh cuba tips ni ambik air suam masukkankat besen pastu letak kaki dlm besen ..
    akan buatkan tekanan darah turun dari kepala ..

    ReplyDelete
  2. tak pernah rasa migrain tapi kalau penat seharian dgn tak tido malam lg kepala berat mesti rasa nak relax kejap sambil baring.. cuba laa minum air kosong pastu letak kpala tenang skejap.. inshaAllah nnti ok la tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kena pergi klinik kot hari ni..

      Delete
  3. selalu jugak rasa kepala pening macam tu. last2,memang sepanjang hari la balun duk tidoq tu haa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam tak ok je kalau tidur.. Huhu..

      Delete
  4. kalau kak kathy..selalu telan ubat jer..tapi kalau tak hilang jugak..tampal koyok banyak2 kat dahi dan tepi dahi ..biar rasa panas..hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kena pergi cari ubat hari ni..

      Delete
  5. akak baru kena hari selasa lepas...cuaca panas dan berbahang...migrain sakit kepala teruk sangat...rehatkan diri dengan tidur dan letak koyok kat dahi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Memang tak best bile sakit kepala..

      Delete
  6. Replies
    1. Kadang kadang rasa hilang rasa relax tu..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.