Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 29 May 2014

Tiada satu pun !


Assalamualaikum w.b.t.. Apa yang tiada satu pun? Haaaaa.. Entri untuk semalam la.. Sepanjang hari Rabu, 28 Mei 2014 satu entri pun tak muncul di blog ERAZFADLI.COM ni.. Kenapa dan macamana boleh berlaku? Sebenarnya semalam Eraz balik rumah Ma Abah.. Berdua dengan Zara.. Jadi memang tak sempat nak ambil Tab, taip apa yang patut.. Dari pagi, sampai tengahari, sampai ke petang then sampai la malam seterusnya ke tengah malam.. Still masih kosong untuk hari Rabu, 28 Mei.. Rasa macam tak sedap hati je tinggalkan blog macam tu je.. Tak pernah berlaku lagi ni.. Hehe.. Apa-apa pun, harapnya hari ni semuanya akan kembali seperti sedia kala.. Insyaallah..

#Cuti sekolah dah mula.. Semua nampak ada plan cuti-cuti Malaysia.. Eraz? Bercuti di office je la.. 

4 comments:

  1. kalau dah bz memang macam tu ler.....

    ReplyDelete
  2. saya pun mcm tu jgak,kalau bizi,tak sempat nk update :D

    ReplyDelete
  3. Ye..semalam masuk blog eraz rasa macam pelik je..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.