Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 8 May 2014

Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan APRIL 2014

Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan APRIL 2014

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Selepas announce dalam Wordless Wednesday semalam, hari ni Eraz sempat create entri pasal Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan APRIL 2014.. Alhamdulillah.. Macam biasa, Eraz akan umumkan blogger yang tersenarai dalam Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI secara Bulanan.. Kali ini ialah Pengomen Tegar Blog ERAZ FADLI Bulan APRIL 2014.. Berikut adalah senarainya..
  1. Kathy R'bain
  2. Sukma Haron
  3. Normi Nieza
  4. Farah Waheda Wahid
  5. Ainim Suju
  6. Husna Zahidi
  7. Permatabiru
  8. Sally Samsaiman
  9. Akif Imtiyaz
  10. Mia Liana

Tahniah sekali lagi kepada Kak Kathy R'bain kerana berjaya menempatkan diri di tempat teratas.. Jadi seperti biasa sebagai penghargaan, Eraz akan hadiahkan top-up RM 10 kepada beliau.. Tanda penghargaan kecil.. Apa-apa pun, jutaan terima kasih diucapkan kepada semua yang sudi komen di blog Eraz..

Kepada semua Top 5 yang tersenarai, blog mereka semua akan dimasukkan ke dalam Bloglist Eraz sepanjang bulan Mei 2014 ini.. Tunggu pengomen tegar blog ERAZ FADLI bulan Mei 2014 pula.. Terima kasih diucapkan kepada semua pengomen yang sudi singgah dan komen di blog Eraz..

20 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  2. eh eh ada jugak ek? ingatkan tak tersenarai pada bulan april...hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  3. waaahhhhh.....Cik Anis singgah sini sambil klik iklan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  4. tahniah semua........bestnye jadi top commentator

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  5. tahniah akak kathy dan yg lain2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  7. ala..top 10 je PB dapat masuk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  9. Replies
    1. Terima kasih sebab support blog ni.. :)

      Delete
  10. Assalamualaikum...

    Salam kenal dari jiran baru..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab datang support blog ni.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.