Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 14 May 2014

Syyhhhh.. Tengah setup mood..


Assalamualaikum w.b.t.. Sampai je office hari ni, otak macam blank.. Banyak sangat benda yang nak dibuat, so tak tahu nak capai mana satu.. Macam biasa, akan cuba setup mood semula.. Diam je dulu sesampai kat office.. As usual, mesti akan ada yang tanya kenapa senyap.. Hehe.. Jawapannya senang saje, "Syyhhhh.. Tengah setup mood..".. Alhamdulillah, semasa entri ni di tulis, dah rasa ketenangan walaupun masih belum bercakap.. Hehe.. 

14 comments:

  1. Alhamdulillah ..dah dapat mood la tu ..syukur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Mesti kena dapatkan semula modd tu..

      Delete
  2. Replies
    1. Syyhhhh.. Tengah setup mood.. Hehe..

      Delete
  3. mood blogging datang,fikiran pun tenang...

    ReplyDelete
  4. hehehe.. boleh ye set up mood..
    asalkan boleh bekerja dengan tenang..

    ReplyDelete
  5. kalau camni keadaannya h.mate sy selalu kata 'lek luuu'

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.