Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 17 May 2014

Breakfast?


Assalamualaikum w.b.t.. Breakfast hari ni memang kena skip kalau diikutkan oleh kerja yang banyak untuk disettlekan.. Tapi alhamdulillah, dalam beg kerja dah ada back up makanan ringan yang maybe tak berapa nak sihat untuk dimakan seperti yang di atas.. Hehe.. Dalam masa yang sama, isteri sempat back up kan kek coklat yang dia buat semalam.. Errrmmmmmm.. Sekejap je boleh habis kek tu sebab dia memang buat mengikut citarasa..

#Terima kasih

4 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.